fbpx

Om oss i Helseklinikken Fredrikstad.

Helseklinikken Fredrikstad tilbyr allmennlege tjenester og tannlegetjenester i Fredrikstad. Du skal ikke behøve å vente for å få time hos oss. Du behøver ikke å være med i noe fastlegeordning for å komme til oss, vi er tilgjengelige for alle.

Vårt team.

peric2

Dr. Peric

Lege

LES MER

Dr. Peric har jobbet som allmennlege siden 2014 og har bred erfaring innen allmennmedisinske fagområder. Han utfører også små kirurgiske inngrep som fjerning av føflekker, fødselsmerker, utvekster og fettkuler. Dr. Peric har hatt flere bistillinger som sykehjemslege, medisinsk ansvarlig lege i Fredrikstad Fotball Klubb og sertifisert lege innen estetisk medisin.

inga2

Inga Fjæran

Sykepleier

LES MER

Inga G. Fjæran er utdannet sykepleier, og har stor interesse for hudhelse. Hun har tatt videre utdannelse som Kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie akademiet i Drammen. Hun er opptatt av at kundene får riktig tilpasset behandling til enkeltes hudtilstander og utfordringer. Hun jobber med microneedling, mesoterapi, kjemiske peelinger, Pb serum, trådløft, filler og laser.

irmaaa

Irma Hidanovic-Glumcevic

Tannlege

LES MER

Tannlege Irma er en tannlege som forstår viktigheten av tydelig kommunikasjon med deg som pasient og tilstreber å gi veiledning og informasjon av høy kvalitet som en del av behandlingen. Hennes mål er at du skal føle deg godt ivaretatt og være best mulig rustet for å ta vare på egen munnhelse. Hun har jobbet som tannlege og som daglig leder i privat praksis i Oslo i flere år. I tillegg har hun også erfaring som instruktørtannlege for tannlege studenter. Irma er en beroligende og omsorgsfull tannlege, med spesielt interesse for kirurgi. Hun har bred erfaring også med pasienter som lider av stor tannlegeskrekk. I september 2020 flyttet hun til Fredrikstad og begynte å jobbe ved Helseklinikken Fredrikstad. Tannlege Irma er medlem i Den Norske Tannlegeforening (MNTF), Oslo og Østfold tannlegeforening.

Du behøver ikke henvisning

Man behøver ikke henvisning for å komme til oss om det er noe. Vi er et alternativ til den offentlige helsetjenesten. Du får god oppfølging og vi vil gjøre vårt aller beste for at du skal føle at du er i trygge hender.

Andre ting vi kan hjelpe med er:

  • Infeksjoner
  • Fjerner også føflekker med null ventetid.
  • Reisemedisin
  • Muskel og leddplager
  • Hjerte og kar sykdommer
  • Barnesykdommer
  • Allergier
  • Luftveissykdommer
  • Livstilsykdommer

Og om du skulle trenge en helseattest er vi også behjelpelige med dette. Vi holder til på Ørebekk på veien inn til Fredrikstad.

Som et komplett legesenter vil vi kunne hjelpe deg raskt med de helseutfordringene du møter i livet. Våre leger er oppdatert på det siste av kunnskap innen det medisinske fagfelt.

KONTAKT OSS.

Kontaktinformasjon

+47 99 33 22 00

post@helseklinikker.no

Storveien 3a, 1624 Gressvik

Hverdager: 09:00–19:00 / Helger: Etter avtale